miércoles, 16 de diciembre de 2009

Aquest sóc jo

Sóc el Bernat Masip Bausells, m'agrada molt el futbol, el boti-boti, amb trens que semblen de veritat i moltes coses més.

També faig Hoquey.

La meba gossa

Uns nens de l’escola de Prats tènen una gossa que es diu Taga. La Taga era femella els dos nes es deien Nil i l’altre es deia Bernat. Un Dijous la Taga es va escapar de casa al Nil se li va escapar la taga. El Dijous anavem a Martinet i no va dir res fins que vam tornar de Martinet els nens a la tarda desprès de menjador estvem jugant la Taga va vindre desprès la Taga va in tentar menjarse una gallina a l’escola el Bernat i els seus amics van anar la a buscar per portarla a casa vam tindre que lligarla amb la corda dels cavalls i al portarla a casa.

El nadal

El dia de Reis vaig anar a casa dels avis i alla em van portar moltes coses com: un avio i un parc de bombers.

Tanve vaig nanar a casa dels altres avis i tamve em van portar vantans regals mo vaig pasar molt be tambe va vindre la meva cosina petita tanve li van portar vastantes coses com: nines de nenuco, savates de prinseseta i altres regals.


El dia dels inosents va vindre un amic meu a casa els avis i li vem gastar una inosentada al meu germa petit i ba ser molt dibertit la broma i a la nit esva quedar adormir i a l’endema vam jugar.

El dia del cagatio tamve va ser molt dibertit perque la meva cosina petita tamve va fer cagar el tio amb nosaltres el tio ens va portar vastantes coses molt divertides com: Una casa de playmobil del safari.


El dia 25

Un dia de classe van venir els d'Arinyo aqui a Prats i Sansor quant van arribar ens vam dir hola i alguns d’Arinyo van jugar a futbol contra nosaltres, no es que juguessin molt be, després vam dinar i a la tarda vam anar a Sant Salvador i quan vam baixar vam anar a Sant Serni i teniem fred i ens van donar una mica de xocolata desfeta amb coca i els d'Arinyo i alguns de Prats van fer panellets.


El dia 26

L’endemà al matí vam anar a la Seu d'Urgell i vam visitar la catedral i el parc vam anar a dinar a l’alberg on dormien tots els d’Arinyo tot estava molt bó i a la tarda vam anar a patinar sobre gel, alguns de Prat van ajudar als d’Arinyo, jo primer vaig ajudar alguns de Arinyo i després vaig patinar amb els meus amics de Prats derprés vam nanar a la vivlioteca i després vam anar al moli de Ger .


El dia 27

L‘últim dia els d’Ariño no coneixen el cagar tio i el vam fer cagar els d’Ariño i els de Prats després de fer cagar el tio va anar a la Molina a jugar amb la neu i a la tarda van marxar cap a Arinyo després de dinar.

Un paseig amb haskis

Un paseig amb haskis

Haski

Haski

El meu gos perdut

El meu gos perdut

Gossos

Gossos

Sestiman

Sestiman

La cabra

La cabra